Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ungdomserbjudande för dig mellan 13 och 20 år.

Någon som dyker ner i vattnet

Med vårt ungdomserbjudande får du bättre koll på dina pengar. Du har snabbt, lätt och säkert tillgång till dina pengar hemma och utomlands. Och du kan betala tryggt utan att använda kontanter. Allt utan kostnad!

Det här ingår:

Ungdomskonto

Du bestämmer själv över pengarna som finns insatta på kontot. Det här kontot är själva grunden som gör att du kan koppla ihop allt i Ungdomserbjudandet.

Bankkort Maestro

Med Bankkort Maestro kan du betala i butiker i Sverige och utomlands. Du kan även ta ut kontanter i uttagsautomater med kortet .

Internetbanken Ung

Via Internetbanken Ung har du koll på din ekonomi och du kan även öppna e-sparkonto med bra ränta. Du får en kod så du kan logga in när och var det passar dig.

Telefonbanken självbetjäning 0771-22 11 22

Med Telefonbanken självbetjäning kan du få kontoinformation dygnet runt. Där kan du kolla uttag, insättningar, saldo och göra överföringar. Du kan också ansluta dig till tjänsten Snabbsaldo via Mobiltelefon. Då får du saldot direkt utan att behöva trycka personnummer och kod.

Ladda kontantkort - mobil

Allt du behöver för att ladda kontantkort till mobilen finns i Telefonbanken och i Internetbanken. Du kan ladda alla kontantkort som säljs av Halebop, Tango, Telenor, Tele2Comviq och Telia. Enklare kan det inte bli.

ID-kort

Har du hela Ungdomserbjudandet så får du ett ID-kort utan kostnad (värde 250 kr). Du behöver ha ett ID-kort så att du kan legitimera dig när du betalar med bankkortet eller vid andra tillfällen. Kom ihåg att ta med foto, personbevis och en nära anhörig vid beställningstillfället. Den anhörige måste ha med sig en giltig id-handling.

Fakta om ungdomserbjudandet:

- Erbjudandet gäller alla som fyllt 13 år, och inte fyllt 21 år.
- Pris: Ingen årsavgift.
- Är du under 18 år måste dina förmyndare godkänna att du skaffar Ungdomserbjudandet. Fullmakt att ta med till banken hittar du här i högerspalten.
- Kom in till oss på kontoret i Sunne så hjälper vi dig!

Stäng Skriv ut