Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till årets placeringsevent i Sunne

Fryksdalens Sparbank bjuder in till årets placeringsevent i Sunne! Vi ser fram emot en fullspäckad kväll om aktier, räntor och övriga placeringar med gäster från Swedbank Robur, Odin Fonder, Case Fonder och Garantum.

Hur ska jag få avkastning på mina pengar i dagsläget?

Konflikter runt om i världen och politiska utspel har blivit vardagsmat, men vilka konsekvenser får det idag när jag fattar investeringsbeslut? Vi har ett marknadsklimat med negativ styrränta och med centralbanker som fortsatt stimulerar marknaden med likviditet. När och om får det effekter på inflation och stigande räntor? Är tillväxten tillräckligt stark för att fortsatt driva aktiemarknader? Och vad händer när oljan inte behövs längre? Hur påverkar det både placeringar och världens maktbalanser?
Våra förläsare kommer att beröra både svenska och nordiska marknaden, aktier, ränteplaceringar, råvaror och alternativa placeringar. Moderator under kvällen är Susanne Wallin, privatmarknadschef på Fryksdalens Sparbank

Plats: Frykensalen, Biblioteket i Sunne
Tid: Den 28 september, kl. 17.30 - ca 21.00 inkl. lättare förtäring
Anmälan: Anmäl dig i formuläret nedan, till info@fryksdalenssparbank.se eller 0565-17400 senast den 26 september. Vi bjuder på lättare förtäring, så uppge eventuell allergi vid din anmälan. Begränsat antal platser, så först till kvarn ...
Varmt välkommen med din anmälan!


Anmälan placeringsträff 28 september

Jag anmäler mig

Stäng Skriv ut