Medarbetare till vår kundtjänst i Sunne

I vår kundtjänst är du bankens ansikte utåt. Din uppgift är att ta hand om våra kunder på bästa sätt via våra mötesplatser - på kontoret, i digitala kanaler och telefon. Tjänsten är heltid och visstidsanställning på ett år. 

Är du den vi söker?

  • Vi söker dig som har ett stort engagemang för kundmötet, service och bemötande
  • Du har lätt för att ta till dig information och lära dig nya saker
  • Du tar ansvar och sätter stort värde i kundens upplevelse där du har en viktig roll
  • Du är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta med andra. Tillsammans skapar vi en stark lagkänsla 

Ekonomiutbildning och erfarenhet från arbete i bank och andra serviceyrken är meriterande, men vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en arbetsplats med bra arbetsklimat, goda utvecklingsmöjligheter och korta beslutsvägar.

Ansökan och information

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 oktober. Ansökan skickas till Mathias Falk, chef privat & affärsservice på . Mathias når du även på 0565-17428.

Om banken

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank och den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne, Värmland. Sedan 2012 har vi även ett kontor i Sysslebäck.

En sparbank har inga aktieägare, utan vi ägs av alla som bor, verkar och har sitt hjärta här. Vår vinst återinvesteras för att människor och företag ska växa och utvecklas i vårt verksamhetsområde.

Fryksdalens Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många lokala föreningar, vi är aktiva i projekt för att näringslivet ska utvecklas och vi engagerar oss i skola och entreprenörskap. Vi lever här och det har vi gjort i 165 år.

Banken har 35 anställda och vår affärsvolym är ca 9 miljarder.
Läs mer om oss på fryksdalenssparbank.se