Rådgivare till kundtjänst

I vår kundtjänst är du bankens ansikte utåt. Din uppgift är att ta hand om våra kunder på bästa sätt, främst via telefon, digitala kanaler, kassa och på kontoret.

Du arbetar både självständigt och tillsammans med våra tre andra medarbetare på Sysslebäckskontoret. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som brinner för kundmötet, service och bemötande. Du är flexibel, gillar ett högt tempo utan att tappa fokus och ser möjligheter i varje kundmöte.

Ekonomiutbildning och erfarenhet från arbete i bank är meriterande, men vi fäster stor vikt vid dina personliga
egenskaper.

Fryksdalens Sparbank är en attraktiv arbetsgivare och erbjuder en arbetsplats med bra arbetsklimat, goda utvecklingsmöjligheter och korta beslutsvägar.

Ansökan och information

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 september. Ansökan skickas till Marie Larsen, kontorschef Sysslebäck på . Marie når du även på 0564-475 95.

Om banken

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank och den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne, Värmland. Sedan 2012 har vi även ett kontor i Sysslebäck.

En sparbank har inga aktieägare, utan vi ägs av alla som bor, verkar och har sitt hjärta här. Vår vinst återinvesteras för att människor och företag ska växa och utvecklas i vårt verksamhetsområde.

Fryksdalens Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många lokala föreningar, vi är aktiva i projekt för att näringslivet ska utvecklas och vi engagerar oss i skola och entreprenörskap. Vi lever här och det har vi gjort i 165 år.

Banken har 35 anställda och vår affärsvolym är ca 9 miljarder.
Läs mer om oss på fryksdalenssparbank.se