Privatrådgivare Kundtjänst

Som privatrådgivare i kundtjänst har du fokus på våra spontana kundmöten som lånelöften, månadssparande och försäkringar med mera. Du blir en av våra privatrådgivare som tillsammans med dina kollegor i kundtjänst tar hand om våra kunder som besöker kontoret. Vi söker dig som brinner för kundmötet och bygden. Du behöver ha Swedsec och bolånelicens och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning.

Medarbetare Kundtjänst

Som medarbetare i vår kundtjänst kommer du att vara den som våra kunder möter först på kontoret eller över telefon. I kundtjänstrollen hjälper du våra kunder med olika vardagsärenden och sköter vår kassa och växel. Vi söker dig som brinner för värdskap och att möta människor, vill lära dig nya saker och trivs där det händer. Swedsec är meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning.

Ansökan och information

Vi vill ha din ansökan senast den 6 mars. Ansökan skickas till Claes Edberg, Affärschef på . Claes når du även på 0565-17423.

Om banken

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank och den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne, Värmland. Sedan 2012 har vi även ett kontor i Sysslebäck.

En sparbank har inga aktieägare, utan vi ägs av alla som bor, verkar och har sitt hjärta här. Vår vinst återinvesteras för att människor och företag ska växa och utvecklas i vårt verksamhetsområde.

Fryksdalens Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många lokala föreningar, vi är aktiva i projekt för att näringslivet ska utvecklas och vi engagerar oss i skola och entreprenörskap. Vi lever här och det har vi gjort i över 160 år.

Banken har 35 anställda och vår affärsvolym är ca 8,6 miljarder.
Läs mer om oss på fryksdalenssparbank.se