Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Abonnemang affärsutvecklare

Fryksdalens Sparbank vill vara en stark partner i att utveckla näringslivet på vår marknad. Vi vill bidra till att skapa långsiktigt hållbara företag efter varje företags unika behov.

Vad har du för behov i ditt företag som skulle stärka just er? Är det inom ekonomi, ledning, marknadsföring, processer eller något helt annat? Prata med oss, så kan vi hitta en skräddarsydd lösning med någon av våra affärsutvecklare.

Vi bjuder på uppstartskostnaden

Vårt koncept bygger på att vi utvecklas och växer tillsammans. Fryksdalens Sparbank bjuder på en start-up-kostnad med en passande affärsutvecklare för att täcka initial kostnad för startmöte, inläsning och planering. Därefter övergår det till ett abonnemang där du månadsvis debiteras av banken för fortsatt tjänst enligt överenskommelse. Obs! Ingen bindningstid.

Uppföljning med dig och affärsutvecklaren görs löpande efter abonnemangets fortskridande för att utvärdera effekt och resultat.

Lokala affärsutvecklare 

Vi har en "bank" med lokala affärsutvecklare  som har olika kompetenser, men du kan även komma med egna förslag på konsult så kan vi kika på möjligheterna. Vårt koncept bygger på att nyttja den kompetens vi har på vår marknad och ser först och främst till att nyttja verksamma i Fryksdalen och norra Klarälvdalen. 
 

Våra affärsutvecklare

Bild på Mats Bergsjö

Mats Bergsjö

Mats kan hjälpa ditt företag med ledning, organisation, struktur, kalkyl, analys och ekonomistyrning.

 

Porträtt av Ulrika Frykestam

Ulrika Frykestam

Ulrika och hennes medarbetare på DLXA kan hjälpa ditt företag med marknadsföring, sociala medier, grafisk profil, kommunikation, försäljning, kundbemötande och projektledning.

 

Företagare berättar om deras resa

  • WEBK fick koll på siffrorna och strukturen

    Vi hälsade på hos byggföretaget WEBK Wermlands Bygg och kakel i Sunne som fått hjälp av Mats Bergsjö att få koll. - Mats har hjälpt oss att förstå bolagets siffror och resultat, berättar Peter Mattsson som är en av delägarna

    Till WEBK fick koll på siffror och struktur
  • Entré i Sunne satsade på webbshop och sociala medier under pandemin

    Vi hälsade på hos Anna Stiernelöf Savela som driver den välsorterade klädbutiken Entré i centrala Sunne. Entré är ett av de företag som jobbat med lokala affärsutvecklare via oss på banken

    Till Entré i Sunne satsade på webbshop och sociala medier under pandemin