Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Urban Rohdin outside Fryksdalens Sparbank

Ursäkta röran! Vi bygger om

Nu hittar du vår kundtjänst och företagsavdelningen på Storgatan 37 (f.d. Handelsbanken) i Sunne och privatrådgivningen flyttar en trappa upp på vårt ordinarie kontor. 

Hockey players

Tack för året som gått!

Tack vare dig som är kund hos oss, har vi kunnat bidra till en mängd insatser för lokalsamhället. 

Nöjdast bankkunder finns hos Sparbankerna

För fjärde året i rad har våra kunder placerat Sveriges Sparbanker i topp både bland privat- och företagskunder. Detta visar årets undersökning från SKI Bank.
 

Guldmedalj nöjdaste bankkunder 2023
Man åker snowboard

Sunne Alpina arrenderar delar av Sunne Ski

Vi är glada att berätta att Sunne Alpina Klubb kommer att arrendera en del av anläggningen vid Sunne Ski i vinter. Klubben kommer att arrendera delar av backen och bedriva träning och tävling samt vid ett par tillfällen ha backen öppen för allmänheten.

 

Fryksdalens Sparbank

Fryksdalens Sparbank öppnar kontor i Torsby

Under försommaren 2024 öppnar vi ett bankkontor i central Torsby. Vi kommer att erbjuda banktjänster och personlig rådgivning för privat- och företagskunder och även vara öppet för drop in-ärenden. 

Rådgivningstjänst Premium

Personlig rådgivare med stor kunskap om investeringar och en finansiell plan för hur din ekonomi ska växa. Tillgång till specialister utifrån dina behov.

Lokal Private Banking

Som kund hos oss får du tillgång till några av marknadens mest kompetenta rådgivare. Vi har funnits i och för bygden i över 165 år och tror på det lokala engagemanget. Därför finns vi där du finns. Tillsammans bestämmer vi hur din förmögenhet ska förvaltas och utvecklas.

Pengar & sånt avsnitt 5

3 pensionärer får 50 kr – vem gör godast måltid?

Sveriges mest budgetsmarta pensionärer lär upp Mauri i hur man bäst får pengarna att räcka, i ett nytt avsnitt av Pengar & sånt.

Mamma, barn och hund står i köket med jackor på

Spärra ditt barns kort direkt i appen

Nu kan du spärra och ersätta ditt barns kort, i internetbanken och appen. Det går snabbt och är enkelt.

Maria och Lars-Erik på IFK Sunne Fotboll investerar i solceller på Kolsnär

Lokal sparbank utan aktieägare

Visste du att en riktig sparbank inte har aktieägare som kräver del av bankens vinst? Istället för stora bonusar, delar vi ut vinsten till samhällsnyttiga ändamål i vårt verksamhetsområde.