Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Maria och Lars-Erik på IFK Sunne Fotboll investerar i solceller på Kolsnär

Logga aldrig in på uppmaning av någon annan

Bankens säkerhetsavdelning ringer aldrig och begär att du ska logga in i internetbanken eller vår app. Lägg på luren och kontakta oss direkt om du misstänker att du blivit utsatt för bedrägeriförsök.

Invigning av Torsbykontoret

Torsbykontoret är invigt

Vi fick ett varmt välkomnade av Torsbyborna när vårt kontor invigdes den 18 april. Nu är kontoret öppet och vi hälsar både nya och befintliga kunder välkomna in till oss,

Vi sänker räntan

Med anledning av Riksbankens beslut att sänka styrräntan, sänker vi våra räntor enligt nedan: 

  • Företagskrediter sänks med 0,25% från 15/5
  • Privatkrediter (ej bolån) sänks med 0,25% från 27/5
  • Ränta på Sparbankskontot sänks med 0,25 % från 15/5

Övriga sparkonton är oförändrade tillsvidare.

Renovation of  our office

Ursäkta röran! Vi bygger om

Nu hittar du vår kundtjänst och företagsavdelningen på Storgatan 37 (f.d. Handelsbanken) i Sunne och privatrådgivningen flyttar en trappa upp på vårt ordinarie kontor. 

Maria och Lars-Erik på IFK Sunne Fotboll investerar i solceller på Kolsnär

Lokal sparbank utan aktieägare

Visste du att en riktig sparbank inte har aktieägare som kräver del av bankens vinst? Istället för stora bonusar, delar vi ut vinsten till samhällsnyttiga ändamål i vårt verksamhetsområde.

Nöjdast bankkunder finns hos Sparbankerna

För fjärde året i rad har våra kunder placerat Sveriges Sparbanker i topp både bland privat- och företagskunder. Detta visar årets undersökning från SKI Bank.
 

Guldmedalj nöjdaste bankkunder 2023

Rådgivningstjänst Premium

Personlig rådgivare med stor kunskap om investeringar och en finansiell plan för hur din ekonomi ska växa. Tillgång till specialister utifrån dina behov.

Lokal Private Banking

Som kund hos oss får du tillgång till några av marknadens mest kompetenta rådgivare. Vi har funnits i och för bygden i över 165 år och tror på det lokala engagemanget. Därför finns vi där du finns. Tillsammans bestämmer vi hur din förmögenhet ska förvaltas och utvecklas.

Parent and child playing inside

Med rätt hemförsäkring kan livet ta plats

Få upp till 30 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring. Den skyddar ditt hem och dina saker och gör livet lite tryggare. Ett bra pris för en riktigt bra försäkring.

* Som Nyckelkund (även Private Banking och Premium) med bolån och fordonsförsäkring hos oss (bil, lätt lastbil eller husbil) får du 30 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring (villahem, villa eller hem). Försäkringen förmedlas av Swedbank. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring.